rólunk szállítás/fizetés ÁSZF kapcsolat

Achát- Aurakvarc-Citrin Ásvány Karkötő

készletinformáció:
Raktáron
  • Ásvány :Achát (sárga)-Aurakvarc (sárga)- Citrin,
  • Gyöngyök mérete :8 mm-es ásvány,
  • Dupla gumis ékszerdamil alapra kèszült,
  • Díszítés: fém medáltartó (ezüst színű,mintás).

* Méretválasztáshoz segítség: Mérőszalag segítségével mérd meg a pontos csuklóméreted és a kényelmesebb viselés érdekében 1-1,5 cm-t adj hozzá! (Kisebb, vagy nagyobb méretek választásakor, az elkészített karkötő mintája, szimmetriája minimálisan eltérhet a képen láthatótól!!)


Doboz ikonVálassz ajándék medált!
4 490 Ft
Doboz ikonVálassz díszdobozt!

* Méretválasztáshoz segítség: Mérőszalag segítségével mérd meg a pontos csuklóméreted és a kényelmesebb viselés érdekében 1-1,5 cm-t adj hozzá! (Kisebb, vagy nagyobb méretek választásakor, az elkészített karkötő mintája, szimmetriája minimálisan eltérhet a képen láthatótól!!)

Ásványok
Achát

Testre: serkenti az emésztést,enyhíti a gyomorhurutot, gyógyítja a szemet gyomrot, méhet és a bőrbetegségeket ,tisztitja a nyirokrendszert , keringési rendszert és a hasnyálmirigyet, erősíti az agyi funkciót,kiegyensúlyozzák a két agyféltekét.

Lélekre: nyugtató kő, erősíti önbizalmunkat,bátorságot ad, táplálja a szeretetet,Tisztítják az aurát, elnyeli a negatív energiákat. Megnyugtatják az elmét, ezért gondolattisztítók. Egyensúlyt teremt bennünk. Kiegyensúlyozzák a jin és jan energiát. Ráébresztenek önmagunk értékeire.

 

Csillagjegyek:
Bika Ikrek Rák Skorpió
Aura kvarc

Testre: Erősíti az immunrendszert, csökkenti a stresszt

Lélekre: gyógyítja, tisztítja és megnyugtatja az aurát, védelmet nyújt, mestergyógyító, feltölt energiával,

Tudta-e: Mesterségesen készül, azáltal,, hogy aranyat visznek fel a hegyikristály külsejére.

Csakra: torok csakra

Csillagjegyek:
Bika Ikrek Rák
Citrin

Testre: cukorbetegségre, emésztési-,gyomor- és bélproblémáknál (görcs, felfúvódás, hurut), hasnyálmirigy-, vese-,epeműködését serkenti, , koleszterinszint csökkentő, méregtelenítő, jó hatású a cellulitiszre, krónikus fáradtságra, szemproblémákra, csökkenti a stresszt, egyensúlyba hozza a pajzsmirigyet, erősíti az idegeket,menstruációs-és klimaxos problémáknál,

Lelki, szellemi, mentális terület: öröm köve-kedélyjavító, csökkenti a depressziót- krónikus fáradtságot, feltölt minket új energiával, kreatívvá, bátorrá tesz. Elnyeli a negatív energiákat. önbizalmat ad,megszünteti az idegességet, csakratisztító,

Tudtad-e: vonza a gazdagodást és a gyarapodást, sikert, boldogságot!. Védelmező kő. Vigyázat hamisítják!. Ametiszt hőkezeléssel hasonló színű lesz. A valódi citrin halványsárga. A citrint nem kell tisztítani. A 12 mesterkristály egyike

Csakra: napfonat-csakra, torokcsakra

Csillagjegyek:
Bika Ikrek Oroszlán Szűz Skorpió Bak

Ásvány karkötők

Gyógyító kövek vagy segítő kristályok… Sokan misztikumnak hiszik, de a világban rengeteg olyan összefüggés van, melyről nem is tudunk feltétlenül. Minden ember más személyiség és minden személyiség fakad valahonnan. Alapvető tulajdonságainkat sokszor aszcendensünk, azaz az a bizonyos csillagzat határozza meg, amely alatt megszülettünk. Az emberek alapvető tulajdonságai, jellemvonásai ez alapján 12 csillagjegybe csoportosíthatóak, így határozzák meg az asztrológiában. De mi köze ennek az ásványokhoz és a belőlük gondosan elkészített ásvány karkötőkhöz? Minden csillagjegynek olyan jellegzetes egymáshoz társuló tulajdonságaik vannak, melyek pontosan ráilleszthetőek személyiségünkre. És minden csillagjegynek megvan az a pár ásványa, melyek az élet során segítséget nyújthatnak viselőjének.