rólunk szállítás/fizetés ÁSZF kapcsolat

Achát-Macskaszem-Mohaachát- Regalit Ásvány Karkötő

készletinformáció:
Raktáron
Csillagjegy:
Ikrek Rák Bika Skorpió
  • Ásvány : Achát- Macskaszem( barna)-Mohaachát- Regalit (piros),
  • Gyöngyök mérete : 8 mm-es ásvány,
  • Dupla gumis ékszerdamil alapra kèszült,
  • Díszítés: fém medáltartó (ezüst színű, mintázott ).

* Méretválasztáshoz segítség: Mérőszalag segítségével mérd meg a pontos csuklóméreted és a kényelmesebb viselés érdekében 1-1,5 cm-t adj hozzá! (Kisebb, vagy nagyobb méretek választásakor, az elkészített karkötő mintája, szimmetriája minimálisan eltérhet a képen láthatótól!!)


Doboz ikonVálassz ajándék medált!
3 690 Ft
Doboz ikonVálassz díszdobozt!

* Méretválasztáshoz segítség: Mérőszalag segítségével mérd meg a pontos csuklóméreted és a kényelmesebb viselés érdekében 1-1,5 cm-t adj hozzá! (Kisebb, vagy nagyobb méretek választásakor, az elkészített karkötő mintája, szimmetriája minimálisan eltérhet a képen láthatótól!!)

Ásványok
Mohaachát

Testre: Légutakra, homloküregre, bélproblémákra, szabályozza az emésztést, segíti az emésztőenzimek termelését, erősíti a hasnyálmirigyet, gyulladásokra,serkenti az immunrendszert, csökkenti a lázat, segíti a gyógyulást, terhességnél hányinger csökkentő, csökkenti a nyirokcsomó duzzanatát, segíti a nyirokáramlást, javítja a kommunikációt,

Lélekre: pszichoszomatikus megbetegedésekre, megszünteti a félelmet,bátorságot ad,javítja a kreativítást,önveli az önbizalmat és a kitartást.

Tudtad-e: állítóleg terhességnél segíti az embrió növekedését,  szülést segítő kő. Állítólag vonza a bőséget.

Csakra: gyökércsakra, szívcsakra,

Csillagjegyek:
Ikrek Rák
Achát

Testre: serkenti az emésztést,enyhíti a gyomorhurutot, gyógyítja a szemet gyomrot, méhet és a bőrbetegségeket ,tisztitja a nyirokrendszert , keringési rendszert és a hasnyálmirigyet, erősíti az agyi funkciót,kiegyensúlyozzák a két agyféltekét.

Lélekre: nyugtató kő, erősíti önbizalmunkat,bátorságot ad, táplálja a szeretetet,Tisztítják az aurát, elnyeli a negatív energiákat. Megnyugtatják az elmét, ezért gondolattisztítók. Egyensúlyt teremt bennünk. Kiegyensúlyozzák a jin és jan energiát. Ráébresztenek önmagunk értékeire.

 

Csillagjegyek:
Bika Ikrek Rák Skorpió
Macskaszem

Testre: egyensúlyban tartja az adrenalin és a koleszterin szintet, növeli a kreativitást, jótékonyan hat a szembetegségeire , méregtelenít, erősíti a szívet és az agyi funkciókat,

Lélekre: védelmező kő, eloszlatja a negatív energiákat az auránkból, segíti az önértékelést, megbocsájtóvá tesz, önbizalmat, boldogságot,derűt, szerencsét biztosít,

Csakra: napfonat csakra, korona csakra


Ásvány karkötők

Gyógyító kövek vagy segítő kristályok… Sokan misztikumnak hiszik, de a világban rengeteg olyan összefüggés van, melyről nem is tudunk feltétlenül. Minden ember más személyiség és minden személyiség fakad valahonnan. Alapvető tulajdonságainkat sokszor aszcendensünk, azaz az a bizonyos csillagzat határozza meg, amely alatt megszülettünk. Az emberek alapvető tulajdonságai, jellemvonásai ez alapján 12 csillagjegybe csoportosíthatóak, így határozzák meg az asztrológiában. De mi köze ennek az ásványokhoz és a belőlük gondosan elkészített ásvány karkötőkhöz? Minden csillagjegynek olyan jellegzetes egymáshoz társuló tulajdonságaik vannak, melyek pontosan ráilleszthetőek személyiségünkre. És minden csillagjegynek megvan az a pár ásványa, melyek az élet során segítséget nyújthatnak viselőjének.