rólunk szállítás/fizetés ÁSZF kapcsolat

Dumortierit Ásvány Karkötő

készletinformáció:
Nincs raktáron
Csillagjegy:
Oroszlán
  • Ásvány: Dumortierit, 
  • Gyöngyök mérete : 8 mm-es ásvány,
  • Középen: fém motívum ( réz színű, kereszt alakú),
  • Dupla gumis ékszerdamil alapra kèszült,
  • Díszítés:fém motívum ( ezüst színű, kereszt alakú)
Nem rendelhető

* Méretválasztáshoz segítség: Mérőszalag segítségével mérd meg a pontos csuklóméreted és a kényelmesebb viselés érdekében 1-1,5 cm-t adj hozzá! (Kisebb, vagy nagyobb méretek választásakor, az elkészített karkötő mintája, szimmetriája minimálisan eltérhet a képen láthatótól!!)

Ásványok
Dumortierit

Testre: Nyugtatja az idegrendszert, csillapítja a stresszt, fejfájást, javítja a koncentrációt és a megfigyelőképességet, krónikus hörghurutra, görcsökre, hasmenésre, hányásra, fertőzésekre, lázcsillapításra, hányásra, fokozza a koncentrációt, agyi tevékenységet, Lélekre: pozitív életszemléletet, bizakodást, bátorságot ad, segít pánik, rettegés esetén,

Tudtad-e: Iskolás gyermekek számára ajánlott!

Csakra: torokcsakra, homlokcsakra

Csillagjegyek:
Oroszlán

Ásvány karkötők

Gyógyító kövek vagy segítő kristályok… Sokan misztikumnak hiszik, de a világban rengeteg olyan összefüggés van, melyről nem is tudunk feltétlenül. Minden ember más személyiség és minden személyiség fakad valahonnan. Alapvető tulajdonságainkat sokszor aszcendensünk, azaz az a bizonyos csillagzat határozza meg, amely alatt megszülettünk. Az emberek alapvető tulajdonságai, jellemvonásai ez alapján 12 csillagjegybe csoportosíthatóak, így határozzák meg az asztrológiában. De mi köze ennek az ásványokhoz és a belőlük gondosan elkészített ásvány karkötőkhöz? Minden csillagjegynek olyan jellegzetes egymáshoz társuló tulajdonságaik vannak, melyek pontosan ráilleszthetőek személyiségünkre. És minden csillagjegynek megvan az a pár ásványa, melyek az élet során segítséget nyújthatnak viselőjének.