rólunk szállítás/fizetés ÁSZF kapcsolat

Gránát ásvány karkötők

Gránát

Testre: gyulladásos folyamatokra,sebgyógyulásra,immunerősítő, javítják a vérképet, érelmeszesedés ellen hatásos, energiát ad,élénkíti a szívet és a vérkeringést, segít a méregtelenítésben, serkenti az anyagcserét, sejtregeneráló, megújítja a DNS-t,

Lélekre: megszünteti a gátlásokat, bátorságot, hitet és önbizalmat ad, fokozza a kitartást, élénkítő,

Tudtad-e: régebben védelmező kőnek tartották amely, elhárította a ránk leselkedő veszélyt, felerősíti más kristályok hatását.  Felébreszti a szerelemet és a libidót.Számos fajtája van, amelyek egyedi tulajdonságokkal bírnak.

Csakra: gyökércsakra

Nézz szét gránát karkötő kínálatukban

Ásvány karkötők

Gyógyító kövek vagy segítő kristályok… Sokan misztikumnak hiszik, de a világban rengeteg olyan összefüggés van, melyről nem is tudunk feltétlenül. Minden ember más személyiség és minden személyiség fakad valahonnan. Alapvető tulajdonságainkat sokszor aszcendensünk, azaz az a bizonyos csillagzat határozza meg, amely alatt megszülettünk. Az emberek alapvető tulajdonságai, jellemvonásai ez alapján 12 csillagjegybe csoportosíthatóak, így határozzák meg az asztrológiában. De mi köze ennek az ásványokhoz és a belőlük gondosan elkészített ásvány karkötőkhöz? Minden csillagjegynek olyan jellegzetes egymáshoz társuló tulajdonságaik vannak, melyek pontosan ráilleszthetőek személyiségünkre. És minden csillagjegynek megvan az a pár ásványa, melyek az élet során segítséget nyújthatnak viselőjének.