rólunk szállítás/fizetés ÁSZF kapcsolat

Gyöngy" Pasztel" Ásvány Karkötő

készletinformáció:
Nincs raktáron
Csillagjegy:
Mérleg Bak
  • Ásvány: Gyöngy (Pasztel színű),
  • Gyöngyök mérete : 8 mm-es ásvány,
  • Dupla gumis ékszerdamil alapra kèszült,
  • Díszítés: nincs.
Nem rendelhető

* Méretválasztáshoz segítség: Mérőszalag segítségével mérd meg a pontos csuklóméreted és a kényelmesebb viselés érdekében 1-1,5 cm-t adj hozzá! (Kisebb, vagy nagyobb méretek választásakor, az elkészített karkötő mintája, szimmetriája minimálisan eltérhet a képen láthatótól!!)

Ásványok
Gyöngy

Testre: menstruációs problémákra, mellékvesére, segíti a vizenyők felszívódását, sebgyógyulást, láz enyhítésére, mellékvesére, Lélekre: hatásos a szellemi kimerültség ellen, javítja a kezdeményező-készségünket, segít a feldolgozhatatlan traumáknál,

Csakra: koronacsakra

Csillagjegyek:
Mérleg Bak

Ásvány karkötők

Gyógyító kövek vagy segítő kristályok… Sokan misztikumnak hiszik, de a világban rengeteg olyan összefüggés van, melyről nem is tudunk feltétlenül. Minden ember más személyiség és minden személyiség fakad valahonnan. Alapvető tulajdonságainkat sokszor aszcendensünk, azaz az a bizonyos csillagzat határozza meg, amely alatt megszülettünk. Az emberek alapvető tulajdonságai, jellemvonásai ez alapján 12 csillagjegybe csoportosíthatóak, így határozzák meg az asztrológiában. De mi köze ennek az ásványokhoz és a belőlük gondosan elkészített ásvány karkötőkhöz? Minden csillagjegynek olyan jellegzetes egymáshoz társuló tulajdonságaik vannak, melyek pontosan ráilleszthetőek személyiségünkre. És minden csillagjegynek megvan az a pár ásványa, melyek az élet során segítséget nyújthatnak viselőjének.