rólunk szállítás/fizetés ÁSZF kapcsolat
Hernyógomba por

Hernyógomba por

készletinformáció:
Raktáron
Mit ír a szakirodalom? Hernyógomba (Cordyceps militaris) ismert hatásai:

Több ezer éve ismert, már az ókori Kínában felfigyeltek hatásaira, kizárólag a császár és családja használhatta! Gyakran kimerültség, legyengült szervezet erősítésére használták. Növeli a vér oxigéntelítettségét, ezáltal segíti a vese, a tüdő kapacitását.

Elsősorban:

  • fizikai roboráló,
  • energetizáló,
  • szellemi funkciót támogató,
  • teljesítményfokozó hatása révén fogyasztják.
  • Napi fogyasztási javaslat: 1-2 mokkáskanálnyi gombaport forrázva, esetleg teafűvel kiegészítve fogyasztható!

Terhesség és szoptatás alatt nem javasolt a hernyógomba por szedése! Gombára, gombaspórára allergiások számára fogyasztása nem javasolt!

FONTOS FIGYELMEZTETÉS
Az ezen az oldalon található információk önmagukban nem alkalmasak arra, hogy a betegek, páciensek, saját diagnózist állítsanak fel, vagy az itt talált információkat bármilyen egyéb módon önmaguk gyógyítására használják.
Az oldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal az itt megosztott tartalmak felhasználásából eredő egészségügyi problémákért.
Panaszaikkal minden esetben keressék fel háziorvosukat, természetgyógyászukat!
7 990 Ft
Doboz ikonVálassz díszdobozt!

* Méretválasztáshoz segítség: Mérőszalag segítségével mérd meg a pontos csuklóméreted és a kényelmesebb viselés érdekében 1-1,5 cm-t adj hozzá! (Kisebb, vagy nagyobb méretek választásakor, az elkészített karkötő mintája, szimmetriája minimálisan eltérhet a képen láthatótól!!)

Kapcsolódó termékeink

Ásvány karkötők

Gyógyító kövek vagy segítő kristályok… Sokan misztikumnak hiszik, de a világban rengeteg olyan összefüggés van, melyről nem is tudunk feltétlenül. Minden ember más személyiség és minden személyiség fakad valahonnan. Alapvető tulajdonságainkat sokszor aszcendensünk, azaz az a bizonyos csillagzat határozza meg, amely alatt megszülettünk. Az emberek alapvető tulajdonságai, jellemvonásai ez alapján 12 csillagjegybe csoportosíthatóak, így határozzák meg az asztrológiában. De mi köze ennek az ásványokhoz és a belőlük gondosan elkészített ásvány karkötőkhöz? Minden csillagjegynek olyan jellegzetes egymáshoz társuló tulajdonságaik vannak, melyek pontosan ráilleszthetőek személyiségünkre. És minden csillagjegynek megvan az a pár ásványa, melyek az élet során segítséget nyújthatnak viselőjének.