rólunk szállítás/fizetés ÁSZF kapcsolat

Lápis lazuli ásvány karkötők

Testre: jótékonyan hat a légző-és idegrendszerre: torok- és gégeproblémák ( rekedtség,gyulladás ,gyakori megfázás) esetén, használhatjuk gyulladáscsökkentőként, láz- és fájdalomcsillapítóként is. Nyugtatólag hat az idegekre, így az ideggyulladás, és a neuralgikus fájdalmak is enyhíthetők vele. Segíthet epilepszia,sclerósis multiplex esetében is. Szabályozza a szervezet különféle mirigyeinek működését pajzsmirigy, de hatáskörébe sorolható a gyomorfájás és a - görcs is, fejfájás, migrén, valamint szemkönnyezés, bőrkiütések, csalánkiütés, herpesz, hajhullás és hallásproblémák is. Tisztítja a vért, serkenti az immunrendszert, csökkenti a vérnyomást,álmatlanságra, szédülésre

Lélekre:Segítségével könnyebben megnyitható a homlokcsakra, szabadabbá váik az út az intuiciók felé.Kolerikus embereknek nyugalmat ad, stresszre,szégyenlős emberek nyitottabbá válnak a külvilág felé.Fokozza az önállóságot és az önbizalmat, kreativitást. Félelmek,depresszió vagy melankólia esetén egyaránt használható. Segít belső problémáink feloldásában, sorsunk elfogadásában. Javítja a fegyelmet. 

Csakra: torokcsakra, homlokcsakra.

Nézz szét lápis lazuli karkötő kínálatukban

Ásvány karkötők

Gyógyító kövek vagy segítő kristályok… Sokan misztikumnak hiszik, de a világban rengeteg olyan összefüggés van, melyről nem is tudunk feltétlenül. Minden ember más személyiség és minden személyiség fakad valahonnan. Alapvető tulajdonságainkat sokszor aszcendensünk, azaz az a bizonyos csillagzat határozza meg, amely alatt megszülettünk. Az emberek alapvető tulajdonságai, jellemvonásai ez alapján 12 csillagjegybe csoportosíthatóak, így határozzák meg az asztrológiában. De mi köze ennek az ásványokhoz és a belőlük gondosan elkészített ásvány karkötőkhöz? Minden csillagjegynek olyan jellegzetes egymáshoz társuló tulajdonságaik vannak, melyek pontosan ráilleszthetőek személyiségünkre. És minden csillagjegynek megvan az a pár ásványa, melyek az élet során segítséget nyújthatnak viselőjének.