rólunk szállítás/fizetés ÁSZF kapcsolat

Mohaachát ásvány karkötők

Testre: Légutakra, homloküregre, bélproblémákra, szabályozza az emésztést, segíti az emésztőenzimek termelését, erősíti a hasnyálmirigyet, gyulladásokra,serkenti az immunrendszert, csökkenti a lázat, segíti a gyógyulást, terhességnél hányinger csökkentő, csökkenti a nyirokcsomó duzzanatát, segíti a nyirokáramlást, javítja a kommunikációt,

Lélekre: pszichoszomatikus megbetegedésekre, megszünteti a félelmet,bátorságot ad,javítja a kreativítást,önveli az önbizalmat és a kitartást.

Tudtad-e: állítóleg terhességnél segíti az embrió növekedését,  szülést segítő kő. Állítólag vonza a bőséget.

Csakra: gyökércsakra, szívcsakra,

Nézz szét mohaachát karkötő kínálatukban

Ásvány karkötők

Gyógyító kövek vagy segítő kristályok… Sokan misztikumnak hiszik, de a világban rengeteg olyan összefüggés van, melyről nem is tudunk feltétlenül. Minden ember más személyiség és minden személyiség fakad valahonnan. Alapvető tulajdonságainkat sokszor aszcendensünk, azaz az a bizonyos csillagzat határozza meg, amely alatt megszülettünk. Az emberek alapvető tulajdonságai, jellemvonásai ez alapján 12 csillagjegybe csoportosíthatóak, így határozzák meg az asztrológiában. De mi köze ennek az ásványokhoz és a belőlük gondosan elkészített ásvány karkötőkhöz? Minden csillagjegynek olyan jellegzetes egymáshoz társuló tulajdonságaik vannak, melyek pontosan ráilleszthetőek személyiségünkre. És minden csillagjegynek megvan az a pár ásványa, melyek az élet során segítséget nyújthatnak viselőjének.