rólunk szállítás/fizetés ÁSZF kapcsolat

Morganit Ásvány Karkötő

készletinformáció:
Nincs raktáron
Csillagjegy:
  • Ásvány: Morganit,
  • Gyöngyök mérete : kb.10 mm-es  téglalap ásvány,
  • Dupla gumis ékszerdamil alapra kèszült,
  • Díszítés: nincs.
Nem rendelhető

* Méretválasztáshoz segítség: Mérőszalag segítségével mérd meg a pontos csuklóméreted és a kényelmesebb viselés érdekében 1-1,5 cm-t adj hozzá! (Kisebb, vagy nagyobb méretek választásakor, az elkészített karkötő mintája, szimmetriája minimálisan eltérhet a képen láthatótól!!)

Ásványok
Morganit

Testre: enyhíti a szív- és az idegbántalmakat,idegrendszeri panaszokra, egyensúlyzavarra, impotenciára is,

Lélekre: segít megszabadulni a stressztől, a teljesítménykényszertől, önmagunk fontosságának eltúlzsától és a menekülés szokásától,  tapintatossá tesz, segít vállalni a felelősséget,segíti a lelki egyensúlyt,

 

Tudtad-e: a szerelem és szexualitás kövének is tartják.

Csakra: szívcsakra,


Ásvány karkötők

Gyógyító kövek vagy segítő kristályok… Sokan misztikumnak hiszik, de a világban rengeteg olyan összefüggés van, melyről nem is tudunk feltétlenül. Minden ember más személyiség és minden személyiség fakad valahonnan. Alapvető tulajdonságainkat sokszor aszcendensünk, azaz az a bizonyos csillagzat határozza meg, amely alatt megszülettünk. Az emberek alapvető tulajdonságai, jellemvonásai ez alapján 12 csillagjegybe csoportosíthatóak, így határozzák meg az asztrológiában. De mi köze ennek az ásványokhoz és a belőlük gondosan elkészített ásvány karkötőkhöz? Minden csillagjegynek olyan jellegzetes egymáshoz társuló tulajdonságaik vannak, melyek pontosan ráilleszthetőek személyiségünkre. És minden csillagjegynek megvan az a pár ásványa, melyek az élet során segítséget nyújthatnak viselőjének.