rólunk szállítás/fizetés ÁSZF kapcsolat

Ónix - Mohaachát Ásvány Karkötő

készletinformáció:
Nincs raktáron
Csillagjegy:
Nyilas Bak Vízöntő Ikrek Rák
  • Ásvány: Ónix (matt)- Mohaachát( fazettált), 
  • Gyöngyök mérete : 8 mm-es ásvány,
  • Középen: Fém motívum ( ezüst színű, kocka),
  • Dupla gumis ékszerdamil alapra kèszült,
  • Díszítés: strasszos köztes(ezüst színű, kristályos).
Nem rendelhető

* Méretválasztáshoz segítség: Mérőszalag segítségével mérd meg a pontos csuklóméreted és a kényelmesebb viselés érdekében 1-1,5 cm-t adj hozzá! (Kisebb, vagy nagyobb méretek választásakor, az elkészített karkötő mintája, szimmetriája minimálisan eltérhet a képen láthatótól!!)

Ásványok
Ónix

Testre: erőshatással van az agytevékenységre ( pl. Alzheimer-kór, epilepszia., demencia. ), javítja a koncentrációt, a logikus, gyors gondolkodást. Hat a fülre- belsőfül betegségekre,fülzúgásra, nagyothallásra, egyensúlyzavarok, vagy a hallás romlása esetén is-. Hatással van minden daganatféleségre, gátolhatja a rákos sejtek gyors osztódását. Szemkönnyezés és látásgyengeség esetén is használhatjuk. Javítja a látást. Erősíti immunrendszerünket, véd a fertőzésektől. Fájdalomcsillapító. Fokozza a koncentrációnkat és az öntudatunkat. Jótékonyan hat a fogakra, fogínygyulladásra, csontokra, csontvelőre, vérrel összefüggő rendellenességekre, elmeszsesedés, visszerek, és a lábakra.

Lélekre: véd a negatív energiáktól, csökkenti befolyásolhatóságunkat, erősíti az öntudatot és a felelősségérzetet, segít céljaink elérésében. Megszünteti a negatív érzelmeket, bánat, melankólia, gyász esetén is hatásos. Erőt ad, támogatást biztosít nehéz , zavaros , stresszes időkben. Csillapítja a félelmeket, aggodalmakat, fokozza az életerőt, kitartást. Egyensúlyban tartja a jin- és jang energiákat.

Tudtad-e: az ónix hatásai lassúak, így tartós, folyamatos használat mellett fogja megmutatni rejtett képességeit. 

Csakra: gyökércsakra

Csillagjegyek:
Nyilas Bak Vízöntő
Mohaachát

Testre: Légutakra, homloküregre, bélproblémákra, szabályozza az emésztést, segíti az emésztőenzimek termelését, erősíti a hasnyálmirigyet, gyulladásokra,serkenti az immunrendszert, csökkenti a lázat, segíti a gyógyulást, terhességnél hányinger csökkentő, csökkenti a nyirokcsomó duzzanatát, segíti a nyirokáramlást, javítja a kommunikációt,

Lélekre: pszichoszomatikus megbetegedésekre, megszünteti a félelmet,bátorságot ad,javítja a kreativítást,önveli az önbizalmat és a kitartást.

Tudtad-e: állítóleg terhességnél segíti az embrió növekedését,  szülést segítő kő. Állítólag vonza a bőséget.

Csakra: gyökércsakra, szívcsakra,

Csillagjegyek:
Ikrek Rák

Ásvány karkötők

Gyógyító kövek vagy segítő kristályok… Sokan misztikumnak hiszik, de a világban rengeteg olyan összefüggés van, melyről nem is tudunk feltétlenül. Minden ember más személyiség és minden személyiség fakad valahonnan. Alapvető tulajdonságainkat sokszor aszcendensünk, azaz az a bizonyos csillagzat határozza meg, amely alatt megszülettünk. Az emberek alapvető tulajdonságai, jellemvonásai ez alapján 12 csillagjegybe csoportosíthatóak, így határozzák meg az asztrológiában. De mi köze ennek az ásványokhoz és a belőlük gondosan elkészített ásvány karkötőkhöz? Minden csillagjegynek olyan jellegzetes egymáshoz társuló tulajdonságaik vannak, melyek pontosan ráilleszthetőek személyiségünkre. És minden csillagjegynek megvan az a pár ásványa, melyek az élet során segítséget nyújthatnak viselőjének.