rólunk szállítás/fizetés ÁSZF kapcsolat

Rólunk

Kedves Vásárlónk!

Örömünkre szolgál, hogy látogatóink között üdvözölhetünk!

 

Bízunk benne, hogy kínálatunk között találsz igényednek és ízlésednek megfelelő ásványajándékot.

Igyekeztünk webáruházunkat úgy felépíteni, hogy minél könnyebben rátalálj a számodra tökéletes ajándékra és minél gyorsabban hozzál tudjál jutni.

Élvezetes válogatás kívánunk!

Sok embernek megvan a maga szerencsehozó varázsa, és ez alól a online casino magyar kaszinójátékosok sem kivételek. Egyes játékosok szerencsehozó talizmánt, mások pedig talizmánt hordanak maguknál. A kabalától függetlenül ezek a tárgyak szerencsét hozó szimbólumoknak számítanak. Íme néhány példa a népszerű kabalákra, amelyeket a kaszinójátékosok magukkal hordanak. Az egyik népszerű tárgy a patkó, amelyet régóta a védelem és a szerencse szimbólumának tartanak. A patkó mellett a szerencsejátékosok gyakran hordanak magukkal piros kockát is, mivel a piros kocka állítólag szerencsét hoz. A szerencsehozó medálok népszerűsége széles skálán mozog, a malacoktól a krokodilfogakig. Egyesek úgy döntenek, hogy szerencsehozó medált viselnek, például egy nevető Buddhát vagy egy háromlábú varangyot. Függetlenül a szerencsét hozó amulett eredetétől, a kaszinójátékosnak az asztalnál töltött idő alatt mindenképpen viselnie kell egy szerencsét hozó amulettet. Nem ritka, hogy a profi szerencsejátékosok talizmánokat használnak, hogy játék közben biztosítsák a szerencsét. Egy másik népszerű amulett a nazar amulett. Ezeket az amuletteket hagyományosan a török és közel-keleti emberek viselték. Úgy tartják, hogy taszítják a negatív energiákat és vonzzák a jót. Az amulett viselése a kaszinóasztalnál segíthet fenntartani a nyerő szériát. Ez különösen hasznos a szerencsejáték világába újonnan belépők számára, mivel valószínűleg sok ismeretlen arccal fognak találkozni.

 

2020. február 15-én hatályba lépett a Büntető törvénykönyv módosítása, amely a "kuruzslás" törvényi tényállását kiterjesztette.
Ennek megfelelően felhívjuk a figyelmet arra, hogy a kristályok nem gyógyászati eszközök,
és nem alkalmasak bármely testi, vagy lelki probléma megoldására!

Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel, úgy keresse fel orvosát!

Az itt leírtak a kristályokkal kapcsolatos tradícionális szakirodalom alapján készültek!

 

Webáruházunk leírásaihoz felhasznált szakirodalmak:

Sonja Heider : Gyógyító Kövek könyve , több mint 150 kristály leírása, alkalmazása és tisztítása Budapest, 2017.

Judy Hall: Kristálybiblia, amit a kristályokról tudni érdemes,

Edgar Cayce: A  gyógyító kristályok ereje,

Bernhard Bruder: Milyen gyógyító ásvány ez?

 

 

 

 


Ásvány karkötők

Gyógyító kövek vagy segítő kristályok… Sokan misztikumnak hiszik, de a világban rengeteg olyan összefüggés van, melyről nem is tudunk feltétlenül. Minden ember más személyiség és minden személyiség fakad valahonnan. Alapvető tulajdonságainkat sokszor aszcendensünk, azaz az a bizonyos csillagzat határozza meg, amely alatt megszülettünk. Az emberek alapvető tulajdonságai, jellemvonásai ez alapján 12 csillagjegybe csoportosíthatóak, így határozzák meg az asztrológiában. De mi köze ennek az ásványokhoz és a belőlük gondosan elkészített ásvány karkötőkhöz? Minden csillagjegynek olyan jellegzetes egymáshoz társuló tulajdonságaik vannak, melyek pontosan ráilleszthetőek személyiségünkre. És minden csillagjegynek megvan az a pár ásványa, melyek az élet során segítséget nyújthatnak viselőjének.