rólunk szállítás/fizetés ÁSZF kapcsolat

SZÁLLÍTÁS/FIZETÉS

 

SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

15. Szállítás
 

15.1.  Házhozszállítás

Termékeink kiszállítását a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft, valamint MPL ( Magyar Posta )csomagküldő szolgáltatásain keresztül juttatjuk el vásárlóink részére Magyarország területén. A termékek kiszállítása munkanapokon a rendeléstől számítva 1-3 munkanapon belül történik.

Az GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft., valamint az MPL (Magyar Posta) a küldeményt két alkalommal kíséri meg kézbesíteni. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezet eredményre, a megadott telefonszámon egyeztet a második kézbesítési kísérlet idejéről.

15.2. GLS CSomagpontra és MPL postapontra történő kézbesítés

A GLS csomagpontra, valamint a Postára, vagy Partner Posta Pontra címzett küldemény esetén az MPL a címzett mobiltelefonjára vagy e-mail címére üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről, mely öt munkanap lehet.

15.3. Csomagautomatára történő kézbesítés.

Az MPL a címzett mobiltelefonjára és e-mail címére üzenetet küld a csomag érkezéséről és az átvételi határidőről, mely az üzenet kézbesítését követő 2 munkanap. A legtöbb automata a hét minden napján, 0-24 órában hozzáférhető.

 

 

Fizetési mód:

1. bankkártyás fizetés barionnal*

A BARION Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény. Engedély száma: H-EN-I-1064/2013. További tájékoztatást a pénzügyi szolgáltatásról a link letöltésével kaphat. A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki. A BARION felhasználói feltételek megtekinthetők az alábbi linken: https://www.barion.com/hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/

2. Utánvéttel:

utánvétes vásárlás esetében a rendelés végösszegét és a szállítás költségét (amennyiben a rendelés nem éri el a 15000 Ft-ot)l együtt kell kifizetni készpénzben, vagy kártyával a csomag kézbesítőjének. A fizetés a következő hitelkártyával vagy betéti kártyával teljesíthető: MasterCard, Maestro, Visa, American Express.

Call center címzettek részére 07:00-20:00 óráig : +36 1 802 02 65

 

Szállítási díjak Magyarországon:

 

GLS házhozszállítás esetén : bruttó 1690 Ft/ csomag,

GLS csomagpontra történő szállítás esetén: bruttó 1190 Ft/csomag,

GLS csomagautomatára történő szállítás esetén bruttó 1150 Ft/csomag.

 

MPL házhozszállítás esetén : bruttó 1940 Ft/ csomag,

MPL Postán maradó/ Posta Pontra történő szállítás esetén: bruttó 1500 Ft/csomag,

MPL csomagautomatára történő szállítás esetén bruttó 1500 Ft/csomag.

 

 

Utánvét díja Magyarországon: bruttó 290 Ft/ csomag

 

15 000 Ft feletti megrendelés esetén Magyarország területén a kiszállítás ingyenes!

 

A termékek ára bruttó ár 27%-os Általános Forgalmi Adót tartalmaz.

 

 


Ásvány karkötők

Gyógyító kövek vagy segítő kristályok… Sokan misztikumnak hiszik, de a világban rengeteg olyan összefüggés van, melyről nem is tudunk feltétlenül. Minden ember más személyiség és minden személyiség fakad valahonnan. Alapvető tulajdonságainkat sokszor aszcendensünk, azaz az a bizonyos csillagzat határozza meg, amely alatt megszülettünk. Az emberek alapvető tulajdonságai, jellemvonásai ez alapján 12 csillagjegybe csoportosíthatóak, így határozzák meg az asztrológiában. De mi köze ennek az ásványokhoz és a belőlük gondosan elkészített ásvány karkötőkhöz? Minden csillagjegynek olyan jellegzetes egymáshoz társuló tulajdonságaik vannak, melyek pontosan ráilleszthetőek személyiségünkre. És minden csillagjegynek megvan az a pár ásványa, melyek az élet során segítséget nyújthatnak viselőjének.