rólunk szállítás/fizetés ÁSZF kapcsolat

SZÁLLÍTÁS/FIZETÉS

 

SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

 

Házhoz szállítás:

Termékeinket házhoz szállítással is megrendelheted, amelyet az GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. (továbbiakban lásd: GLS) csomagküldő szolgáltatásán keresztül juttatunk el részedre.

A termékek kézbesítése a megadott címre a megrendeléstől,- illetve előre utalás esetén a számla ellenértékének bankszámlánkra történő beérkezésétől- számítva 5-6 munkanapon belül történik. A kézbesítés munkanapokon 8.00 – 17.00 óra között történik, ennek megfelelően kérlek a rendeléskor a cím és telefonszám megadásánál erre figyelj!

Az GLS a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni részedre. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezet eredményre, az általad rendeléskor megadott telefonszámon egyeztet a második kézbesítési kísérlet idejéről. 

 

Fizetési mód:

1. bankkártyás fizetés barionnal*

A BARION Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény. Engedély száma: H-EN-I-1064/2013. További tájékoztatást a pénzügyi szolgáltatásról a link letöltésével kaphat. A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki. A BARION felhasználói feltételek megtekinthetők az alábbi linken: https://www.barion.com/hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/

2. Utánvéttel:

utánvétes vásárlás esetében a rendelés végösszegét és a szállítás költségét (amennyiben a rendelés nem éri el a 8500 Ft-ot)l együtt kell kifizetni készpénzben, vagy kártyával a csomag kézbesítőjének. A fizetés a következő hitelkártyával vagy betéti kártyával teljesíthető: MasterCard, Maestro, Visa, American Express.

Call center címzettek részére 07:00-20:00 óráig : +36 1 802 02 65

 

Szállítási díjak Magyarországon: 1250 Ft/ csomag bruttó

Utánvét díja Magyarországon: 250 Ft/ csomag bruttó

 

13 000 Ft feletti megrendelés esetén Magyarország területén a kiszállítás ingyenes!

 

A termékek ára bruttó ár 27%-os Általános Forgalmi Adót tartalmaz.

 

 


Ásvány karkötők

Gyógyító kövek vagy segítő kristályok… Sokan misztikumnak hiszik, de a világban rengeteg olyan összefüggés van, melyről nem is tudunk feltétlenül. Minden ember más személyiség és minden személyiség fakad valahonnan. Alapvető tulajdonságainkat sokszor aszcendensünk, azaz az a bizonyos csillagzat határozza meg, amely alatt megszülettünk. Az emberek alapvető tulajdonságai, jellemvonásai ez alapján 12 csillagjegybe csoportosíthatóak, így határozzák meg az asztrológiában. De mi köze ennek az ásványokhoz és a belőlük gondosan elkészített ásvány karkötőkhöz? Minden csillagjegynek olyan jellegzetes egymáshoz társuló tulajdonságaik vannak, melyek pontosan ráilleszthetőek személyiségünkre. És minden csillagjegynek megvan az a pár ásványa, melyek az élet során segítséget nyújthatnak viselőjének.