rólunk szállítás/fizetés ÁSZF kapcsolat

SZÁLLÍTÁS/FIZETÉS

 

SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

 

Házhoz szállítás:

Termékeinket házhoz szállítással is megrendelheted, amelyet az MPL csomagküldő szolgáltatásán keresztül juttatunk el részedre.

A termékek kézbesítése a megadott címre a megrendeléstől,- illetve előre utalás esetén a számla ellenértékének bankszámlánkra történő beérkezésétől- számítva 1-2 munkanapon belül történik. A kézbesítés munkanapokon 8.00 – 17.00 óra között történik, ennek megfelelően kérlek a rendeléskor a cím és telefonszám megadásánál erre figyelj!

Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni részedre. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezet eredményre, az általad rendeléskor megadott telefonszámon egyeztet a második kézbesítési kísérlet idejéről. Amennyiben ez is sikertelen, értesítés kapsz tőlük, hogy a csomagod melyik postán, meddig veheted át.

 

Kézbesítés Postán maradóként vagy MOL PostaPontra:

amennyiben a fenti átadó-átvevő helyek valamelyikére kéred a rendelt termékeket a mobiltelefonodra vagy e-mail címedre az MPL értesítést küld a csomagod hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről.

 

Kézbesítés csomagautomatára:

amennyiben csomagautomatára kéred a rendelt termékeket a mobiltelefonodra, vagy e-mail címedre az MPL üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről, mely az SMS kézbesítését követő két munkanap. A csomag az üzenetben kapott azonosító és telefonszám megadásával vehető ki az automatából. Amennyiben a rendelt termékeket az átvétel időpontjában szeretnéd kifizetni, az automatánál bankkártyával rendezni kell az árufizetés összegét. A küldemény rekesze az árufizetés után nyílik.

A postapontok, csomagautomaták országos listájáról az alábbi linken tájékozódhatsz:  www.postapont.hu

 

Fizetési mód:

  1. Előre utalással:

előreutalásos vásárlás esetében a megrendelt terméket azután postázzuk, miután a megrendelés összege beérkezett az UniCredit Banknál vezetett 10918001-00000069-66410004 számú bankszámlánkra.

2. bankkártyás fizetés barionnal*

A BARION Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény. Engedély száma: H-EN-I-1064/2013. További tájékoztatást a pénzügyi szolgáltatásról a link letöltésével kaphat. A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki. A BARION felhasználói feltételek megtekinthetők az alábbi linken: https://www.barion.com/hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/

​3. Utánvéttel:

utánvétes vásárlás esetében a rendelés végösszegét és a szállítás költségét (amennyiben a rendelés nem éri el a 8500 Ft-ot)l együtt kell kifizetni készpénzben, vagy kártyával a csomag kézbesítőjének.

 

Szállítási díjak: 1400 Ft/ csomag

 

8500 Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás ingyenes!

 

A termékek ára 0%-os Általános Forgalmi Adót tartalmaz, tekintettel arra, hogy a vállalkozás alanyi ÁFA mentes.

 

 


Ásvány karkötők

Gyógyító kövek vagy segítő kristályok… Sokan misztikumnak hiszik, de a világban rengeteg olyan összefüggés van, melyről nem is tudunk feltétlenül. Minden ember más személyiség és minden személyiség fakad valahonnan. Alapvető tulajdonságainkat sokszor aszcendensünk, azaz az a bizonyos csillagzat határozza meg, amely alatt megszülettünk. Az emberek alapvető tulajdonságai, jellemvonásai ez alapján 12 csillagjegybe csoportosíthatóak, így határozzák meg az asztrológiában. De mi köze ennek az ásványokhoz és a belőlük gondosan elkészített ásvány karkötőkhöz? Minden csillagjegynek olyan jellegzetes egymáshoz társuló tulajdonságaik vannak, melyek pontosan ráilleszthetőek személyiségünkre. És minden csillagjegynek megvan az a pár ásványa, melyek az élet során segítséget nyújthatnak viselőjének.