rólunk szállítás/fizetés ÁSZF kapcsolat
Zöld agyagos szappan

Zöld agyagos szappan

készletinformáció:
Raktáron

Tökéletes arctisztító szappan! 


Az aktív szén és a zöld agyag tisztítja a pórusokat, eltávolítja a méreganyagokat és szennyeződéseket. 

A 100%-os teafa illóolaj rendkívül sokoldalú gyógyhatással bír, elpusztítja a baktériumokat, vírusokat, gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, így kiválóan alkalmas az elzáródott pórusok tisztítására, fertőtlenítésére és megelőző ápolására. 

Az aloe vera hámosító, sebgyógyító hatása bizonyított tény. 

 

A bőrtápláló sheavajat, diólevél- és kamilla gyógyteafőzetet tartalmazó szappanomat ajánlom zsíros, pattanásos, problémás bőr tisztítására. Ez a szappan anélkül tünteti el a pattanásokat, hogy közben kiszárítaná a bőrt és használatával csökken a túlzott faggyútermelődés is.

parajdi só rendkívül gazdag nyomelemekben, amelyek használata során felszívódnak és beépülnek a szervezetünkbe. Vírus-, baktérium- és gombaölő hatása miatt fertőtleníti a kezelt felületet, így a mindennapi kézmosására is kiváló! 

 

100 gr+/- 10 %

 

 

 

 

1 490 Ft
Doboz ikonVálassz díszdobozt!
Kapcsolódó termékeink

Ásvány karkötők

Gyógyító kövek vagy segítő kristályok… Sokan misztikumnak hiszik, de a világban rengeteg olyan összefüggés van, melyről nem is tudunk feltétlenül. Minden ember más személyiség és minden személyiség fakad valahonnan. Alapvető tulajdonságainkat sokszor aszcendensünk, azaz az a bizonyos csillagzat határozza meg, amely alatt megszülettünk. Az emberek alapvető tulajdonságai, jellemvonásai ez alapján 12 csillagjegybe csoportosíthatóak, így határozzák meg az asztrológiában. De mi köze ennek az ásványokhoz és a belőlük gondosan elkészített ásvány karkötőkhöz? Minden csillagjegynek olyan jellegzetes egymáshoz társuló tulajdonságaik vannak, melyek pontosan ráilleszthetőek személyiségünkre. És minden csillagjegynek megvan az a pár ásványa, melyek az élet során segítséget nyújthatnak viselőjének.