rólunk szállítás/fizetés ÁSZF kapcsolat

Női ásvány karkötők

Az ásvány örök…

Mutasd meg ásvány karkötőinkkel saját stílusodat! Semmi nem csal könnyebben mosolyt a nők arcára, mint egy jól kiválasztott ékszer. Sőt a kiegészítőknek bizonyítottan lélekvidító hatásuk van.
A testi - lelki egyensúly megőrzése egy nőnek különösen fontos, főleg, ha azt egy divatos karkötővel biztosíthatja. Manapság az emberek 50%-a tartja fontos szempontnak az ékszerek különböző hatásait, például mikor ékszert viselünk teljesen logikus és elfogadott gondolat az, hogy „most ez jó nekem? Jobban érzem magam tőle?”

Hogyan tud segíteni egy ékszer?

Egyedi karkötőink nem csupán díszítik viselőjük karját, hanem erősítik a lelki, és a fizikai testet és pozitív energiával töltenek fel. Az ásványokkal való gyógyítás ősi gyógymód, amely a test, lélek és szellem együttesére hat, segítő kövek és hasznos ásványok felhasználásával.
Az ásványokból készült ékszerek nemcsak jól néznek ki, hanem nagyszerű érzést is biztosítanak, hiszen támogatják az általános közérzetet, mind fizikai, mind szellemi értelemben. Emellett segíthetnek abban, hogy jobb, bölcsebb, megfontoltabb döntéseket hozz meg, sőt az érzelmek stabilizálására is kiválóan alkalmasak. Persze az ásványokat többféle formában lehet viselni, de talán a legnépszerűbb a karkötő forma.
Ásvány karkötőinket kézzel készítjük, nagy odafigyeléssel, hiszen az ásványok mindig támogatják, energiával ruházzák fel egymást és a viselőjét is. Ezért bátran válasszunk olyan karkötőt, amelyben többféle ásvány is megjelenik, mert így intenzívebben zajlik a testi- lelki gyógyításunk.
Sok nő hajlamos a túlzott negativitásra, mert különböző problémákkal küzdenek, esetleg nem kapnak elég pozitív visszajelzést környezetüktől. Mindezek a negatív gondolatok később fizikálisan is megmutatkozhatnak… kellemetlen közérzet, betegség formájában. Az ásványok ebben is tudnak segíteni, képesek megszabadítani a negatív gondolatoktól, a kellemetlen környezeti tényezőktől, sőt nagyon erős pszichés védelmet is adnak.
Az ásványok segítik a kreatív energiák felszabadulását, mentális egyensúlyod kialakulását, sőt a fizikai erőnlétet is növelhetik. A kristályok pedig a különböző csakrákra is kedvező hatással vannak, ugyanis a kövek energiája az energiaközpontot is pozitív irányban befolyásolja.
Ha ékszerként viseljük, akkor a nap minden percében velünk lehet a kő, ami képes lehet kordában tartani, de közben mégis felszabadítani az energiáinkat és ami fizikai és mentális értelemben is hű társunk lehet.
Manapság az ásványokat, mint alternatív gyógymódot tartják számon és alkalmazzák. Ehhez nyújt segítséget webáruházunk, ahol kategorizálva megtalálható a mindenki számára megfelelő darab. Ékszereink egytől egyig valódi ásványokat tartalmaznak, melyek finom rezgéseikkel segítik viselőjét a mindennapokban, mindezek mellett pedig szépségükkel díszítenek.

Viseld őket bátran, magabiztosan, és higgy segítő energiáikban!
Az ásványok akkor kelnek életre, ha hordod őket. Halmozd egymásra őket nyugodtan, viselj több karkötőt, ha azt érzed extra segítségre van szükséged. Az ékszer terápia, ásványokkal pedig még hatásosabb. Egy nő sokszor küzd kimondatlan terhekkel, olyan problémákkal melyeket nem fejez ki a külvilág számára. Az ásvány segít megoldani problémáidat, feloldani a konfliktusokat, megőrizni nyugodtságodat a legstresszesebb időkben is. Mindezt úgy, hogy csodás ásványokat viselsz csuklódon.

Válogass különleges ásvány karkötőink között, ahol megtalálod horoszkópodnak, egészségügyi- lelki problémáidnak megfelelő darabokat. Ékszereink minden darabja olyan ásvány kombinációkat tartalmaz, melyek felerősítik egymás hatását, hogy viselésük közben a leghatékonyabban segítséget nyújthassanak neked.
Egy divatos kiegészítő, amely a testi- lelki egyensúlyt képes megteremteni számodra.

 

Ásvány karkötők

Gyógyító kövek vagy segítő kristályok… Sokan misztikumnak hiszik, de a világban rengeteg olyan összefüggés van, melyről nem is tudunk feltétlenül. Minden ember más személyiség és minden személyiség fakad valahonnan. Alapvető tulajdonságainkat sokszor aszcendensünk, azaz az a bizonyos csillagzat határozza meg, amely alatt megszülettünk. Az emberek alapvető tulajdonságai, jellemvonásai ez alapján 12 csillagjegybe csoportosíthatóak, így határozzák meg az asztrológiában. De mi köze ennek az ásványokhoz és a belőlük gondosan elkészített ásvány karkötőkhöz? Minden csillagjegynek olyan jellegzetes egymáshoz társuló tulajdonságaik vannak, melyek pontosan ráilleszthetőek személyiségünkre. És minden csillagjegynek megvan az a pár ásványa, melyek az élet során segítséget nyújthatnak viselőjének.